Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ikiside engelli olan ve salona tekerlekli sandalye ile gelen Zahide Yıldız ve Sedat Yıldırım çiftinin nikahını kıydı. Şahinbey Belediyesi nikah salonunda düzenlenen törenle Başkan Tahmazoğlu’nun kıydığı nikah ile dünya evine giren Zahide ve Sedat çiftinin mutlulukları yüzlerinden okunurken, Tahmazoğlu, “Yuvayı dişi kuş yapar. Bu nedenle evlilik cüzdanını Zahide’ye veriyorum” dedi.

BÜYÜK ALKIŞ YÜKSELDİ

Gaziantep Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmet Zor, engelli arkadaşları ve ailelerinin katıldığı Zahide ve Sedat çiftinin nikah töreninde Başkan Tahmazoğlu, kimsenin tesiri altında kalmadan evlenmeyi kabul ediyormusunuz sorusuna her ikisi de evet dedi. Başkan Tahmazoğlu ise, sizleri karı koca ilan ediyorum deyince salondan büyük bir alkış yükseldi.

SEVGİ VE SABIR NASİHATI

Engelli çifte nasihatta bulunan Başkan Tahmazoğlu,“hayat engellerle dolu, bu engeller takılıp kalmak için değil aşmak içindir. Bu çiftimizinde karşılıklı sevgi, saygı, sabır, sadakat ve mutluk içerisinde bu evliliği yürüteceğine inanıyorum. Allah inşallah her iki cihanda sizleri mutlu eder” dedi. BAHRİ GEBEL