Gaziantep'i engelli sandalye Basketbol 1. liginde temsil edecek olan Engelsiz Gaziantepspor takımı ligdeki ilk maçını Ordu deplasmanında oynuyor.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu 2015-2016 faaliyet programında yer alan Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.ligine yükselen ve şehrimizi temsil etme hakkını elde eden Engelsiz Gaziantepspor ligdeki ilk maçını yarın saat 11.00’ de Ordu Durugül Kapalı Spor salonunda yapacak.

YOLA ÇIKTILAR

Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şubesi Bünyesinde kurulan ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye bölgesel ligi C grubunu ikinci olarak bitiren Engelsiz Gaziantepspor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, Mayıs ayında Antalya da yapılan play off müsabakalarında, on iki takım arasından birinci lige yükselme başarısını gösterdi.

Birinci ligde ki, ilk maçını Ordu ‘da Altınordu Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile karşılaşacak olan Engelsiz Gaziantepspor Tekerlekli Sandalye Basketbol dün karayolu ile Ordu'ya hareket etti.

GALİBİYETLE DÖNECEKLER

Engelsiz Gaziantepsor kulübü Başkanı Hulusi Kalender, 1. ligdeki ilk maçını deplasmanda oynamayı avantaja çevirmek istediklerini söyleyerek "yeni kurulan bir ekibiz. 1. lige çıkmamız nedeniyle kadromuzu takviye ettik. Mütevazı bir kulüp olarak Gaziantep'i, engelliler tekerlekli basketbol 1. bilginde en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz “dedi.

SPOR SERVİSİ