Şehitkamil Belediyesi, bedensel engelli olan, Yeni Mahalle ile Seyrantepe Mahallesi’nde ikamet eden Abdulkadir Fıstıkçı ve Hatice Kaya’yı evlerinde ziyaret ederek, akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Mutlulukları yüzlerine yansıyan Fıstıkçı ve Kaya, kendisine bu mutluluğu yaşatan Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti.

Gıda Bankası ekipleri, Seyrantepe Mahallesinde ikamet eden ve doğuştan bedensel engelli olan 48 yaşındaki Hatice Kaya’yı evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Bir süre Hatice Kaya ile ilgilenen ekipler, getirdikleri akülü tekerlekli sandalyeyi takdim etti. Mutluluğunu yakınlarıyla paylaşan Hatice Kaya’da ilk turunu evin içinde atarak, büyük bir sevinç yaşadı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kendisine bu anlamlı hediyeyi sunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ederek konuşmasına başlayan Hatice Kaya, “Engelli olduğum için tekerlekli sandalye ihtiyacım vardı. Maddi durumum yeterli olmadığı içinde alamıyorduk. Bunun içinde Şehitkamil Belediyemize müracaat ettik. Belediyemizde bana akülü tekerlekli sandalye verebileceklerini ilettiler. Çok mutluyum, çok sevinçliyim ve bu benim için büyük bir sürpriz oldu. Artık bundan sonra akülü tekerlekli sandalyem ile evden dışarı çıkıp, günün sıkıntı ve stresini gezerek atabileceğim" dedi. BÜLTEN