Bu sene Gaziantep'i Engelli Basketbol 1. liginde temsil edecek olan Engelsiz Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret etti.

Engelli sporunun gelişmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Şahin, şehirde iki tane engelli basketbol takımının bulunduğunu ve tatlı bir rekabetin oluştuğunu belirtti. Bu açıdan engelli sporunun iyi bir ivme kazandığını aktaran Şahin, engelli sporu ile yakından ilgilendiğini kaydetti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı döneminde de engelli ve engelli sporu ile yakından ilgilendiğini belirten Şahin, engellilerin hayatın içinde olmaları gerektiğine vurgu yaptı.

KALENDER BİLGİ VERDİ

Engelsiz Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Kulüp Başkanı Hulusi Kalender ise takım ile ilgili bilgiler verdi. Takımın geçen sene kurulmasına rağmen büyük bir başarı göstererek 1. Lige çıktığını anımsatan Kalender, “Geçen sene engelli basketbola gönül veren arkadaşlarımız ile takımı kurduk. Mayıs ayındaki play-off maçlarında başarılı olarak 1. Lige çıktık. Bu sene de Gaziantep’i ligde başarılı bir şekilde temsil etmek istiyoruz” diye konuştu.

KİMLER ZİYARET ETTİ

Ziyarette; Engelsiz Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Kulübü Başkanı Hulusi Kalender, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Özsayıcı, Necati Binici, Nihat Bencan, Hülya Akkaya, Hasibe Sözmen, Erkan Karalar, Zafer Çolakoğlu, Burcu Nakıboğlu da yer aldı. Ziyaret sonrası Engelsiz Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu adına başkan Hulusi Kalender Başkan Şahin’e çiçek takdim etti.