Garanti 1. lig’de Gaziantep’i temsil eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, gözünü zirveye dikti.

Pazar günü saat 14.00’da Kamil Ocak Spor Salonu’nda lider Ankara Yenimahalle ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Antrenör Erdinç Kılıç idaresinde devam ettiren engelli basketçiler, lideri yenerek aradaki puan farkını kapatmak istiyor.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Garanti 1. Ligi’nde Gaziantep’i en iyi şekilde temsil eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, kendi evinde zorlu bir maça çıkıyor. Ev sahibi olmanın avantajını kullanarak lidere çelme takmaya hazırlanan engelli basketçiler, şampiyonluk yolunda avantaj yakalamak istiyor.

YÖNETİMDEN TAM DESTEK

Ankara Yeni Mahalle takımının ciddi bir rakip olduğunu ve Kamil Ocak Kapalı Spor Salonu’nda taraftarların zevkli, çekişmeli, seyir zevki yüksek bir maç izleyeceğini belirten Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Basketboldan Sorumlu Asbaşkanlar Nihat Aydıngüler ile Hayrettin Hafif, bu maç öncesi antrenmanlara gelerek takıma moral motivasyon desteği veriyor.

TARAFTARLARA ÇAĞRI

Pazar günü oynayacakları Ankara Yenimahalle maçında taraftar desteğinin önemli olduğunu belirten Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Basketbol’dan Sorumlu Asbaşkanlar Nihat Aydıngüler ve Hayrettin Hafif, “Tekerlekli Sandalye 1. Ligi’nde averajla 4. sırada olmamıza rağmen liderle aramızdaki puan farkı sadece bir. Bir puanlık farkı kapatmak, averajla da olsa liderlik koltuğuna oturmak için Ankara Yenimahalle maçını kazanmamız gerekiyor. Takım çalışmalarını en iyi şekilde sürdürüyor. Ancak pazar günü Gaziantep’te başka maç yok. Tüm sporseverleri Tekerlekli Sandalye Basketbol maçına bekliyoruz. Taraftarların desteği ile takımımız bu zorlu maçtan galip gelecektir” dedi.

TATLI MORALİ

Diğer yandan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un antrenmanını ziyaret eden yöneticiler, sporculara baklava ikram ederek moral verdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Takım Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Kaptanı İbrahim Gür, “Onursal Başkan Dr. Asım Güzelbey, Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, Asbaşkanlar Nihat Aydıngüler, Hayrettin Hafif ve tüm yöneticiler ile İdari menajerimiz Ramazan Taşkın’a teşekkür ediyoruz. Bu takımla yakından ilgileniyorlar. Burada bir emek var, bizde bu emeğin zayi etmemeye çalışıyoruz. Bu hafta kendi evimizde çok zorlu maçımız var. Allah’ın izniyle bu zorlu maçı kazanıp, şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. Taraftarlarımızın vereceği destekle bunu başaracağız. Gaziantep’te herkesi bu maça bekliyoruz” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ BÜLTEN