Deplasmanda oynan Bursa Osmangazi maçında beklenmedik bir yenilgi alan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, bu hafta kendi evinde Çanakkale Engelliler takımı ile oynuyor. Bu maçı kazanarak Osmangazi yenilgisini telafi etmek isteyen engelli basketbolcular, taraftarlardan destek bekliyor.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, pazar günü Kamil Ocak Spor Salonu’nda saat 14.00’da Çanakkale ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Gazikent ve Kamil Ocak Spor Salonu’nda yaptıkları antrenmanla Çanakkale maçına hazırlandıklarını belirten engelli basketbolcular, Çanakkale’yi yenerek kendilerini affettireceklerini belirttiler.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının ara sıra yenilgi almasına rağmen iyi bir sezon geçirdiklerini dile getiren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, “Takımımız Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde ilk senesi olmasına rağmen iyi bir sezon geçiriyor. Yenmekte, yenilmekte sporun doğasında var. Engelli basketbolcularımız bu hafta Çanakkale’yi konuk ediyor. Bu maçtan galibiyetle ayrılacaklarına inanıyorum. Haftaya deplasmanda oynayacakları Karagücü maçıyla ilk yarıyı tamamlayacaklar. Devre arasını iyi değerlendirecek olan takımımız, ligin ikinci yarısında daha başarılı sonuçlar alarak, sezon sonundaki hedefine ulaşacaktır. Kendilerine başarılar diliyorum” diye konuştu.

HABER MERKEZİ BÜLTEN