Gaziantep'te Engelli Basketbol 1. liginde şehrimizi temsil edecek olan Engelsiz Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız harekete geçti. Bu sezon şehrimizi Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Birinci Ligine temsil edecek olan Engelsiz Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı yöneticileri ilk olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ile buluşarak görüş alışverişinde bulundu.

Bu sezon ilk defa 1. Ligde mücadele edecek olan temsilcimizin yönetim kurulu, sezon öncesi takımın genel durumu hakkında Demir’e bilgi aktardı. Engelsiz Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı kulüp başkanı Hulusi Kalender’in yanı sıra yönetim kurulu üyelerinden Necati Binici, Mehmet Özsayıcı ve Burcu Nakıpoğlu'nun yer aldığı heyet, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Demir’e gelişmeleri anlatırken, bu buluşmada kulübün Danışmanı olarak Ökkeş Özekşi'de yer aldı.

SALON SIKINTISI YAŞANIYOR

Engelsiz Gaziantep Basketbol takımının en önemli sorunlarının başında antrenman sıkıntısı yaşandığı belirtilirken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Demir, kendilerine gerekli desteği sunacaklarını ve şehrimizde birinci lig kategorisinde iki takımın birden olmasının önemli bir avantaj olduğunu kaydetti. Ziyaretin ardından Engelsiz Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı yönetimi ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Demir hatıra fotoğrafı çektirdiler.

MUHARREM TÜRKOĞLU