Mayıs ayında genel kurulunu yapacak olan Gaziantep Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası'nda seçim heyacanı büyüyor. Seçimlere Dinamik SMMM Grubu Hakan Özseven önderliğinde giriyor.

Özseven, ekibiyle birlikte çalıştıklarını belirterek, "Biz dinamik grup olarak diyoruz ki; Gelin mesleği yüceltelim hangi grubun içinde yer aldığınızın önemi yok , hangi kurula aday olduğunuzun da. Ama lütfen mesleğimize ve mesleğin yönetilme tercihlerine duyarsız kalmayın. Mesleğimizin neye ihtiyacı olduğunu iyi tahlil edin" dedi.

ENERJİMİZİ ZİYAN ETMEYELİM

"Biz şunu çok iyi biliyoruz biz bir aileyiz ve aynı geminin içindeyiz bizim küsmeye hakkımız yok, bizim ötekileştirmeye hakkımız yok" diyen Özseven, "Dini inanç, siyasi düşünce ve mesleki sorunlarımızın dışındaki her türlü meseleleri, mesleki sorunlarımızın önüne geçecek şekilde düşünmeye ve odamızın enerjisini ziyan etmeye de hakkımız yok. Yaşadığımız sıkıntıların bir bölümünün kaynağı budur. Bütün üyelerimiz şunu tekrar değerlendirmelidir. Gaziantep serbest muhasebeciler ve mali müşavirler kuruluşu sadece ve sadece bir meslek kuruluşudur. Grubumuz için bu seçimlerde amaç kurullardaki üyeliklerin tamamını kazanmaktır. Nispi temsil sisteminin geçerli olduğu meslek yasamızda her grup aldığı oya göre temsil edilecektir" LEYLA ÖZEKŞİ POLAT