Gaziantepspor As Başkanı Abdulhadi Çelik, yeni sezonda taraftarların endişeye kapılmaması gerektiğini özlenen takımı yeniden izleyeceklerini söyledi.

Geçen sezon yaşanan sıkıntıların yinelenmemesi adına olumlu çalışmalar yapacaklarını kaydeden Çelik, korkan değil korkulan takım olacaklarını ifade etti.

GÖNÜLLER FERAH OLSUN

Gaziantepspor’a gelmek isteyen çok sayıda futbolcunun olduğunu ifade eden Gaziantepspor As Başkanı Abdulhadi Çelik, “Biz hiçbir konuda tavsiye üzerine futbolcu transfer etmek istemiyoruz. Yeni teknik direktörümüzün sistemine uyan, kulübede oturan değil sahada terini akıtan. Taraftarlarımızı tribünlerde coşturan futbolcuları kadromuza katmanın çalışmalarını yapıyoruz. Öncelikli olarak genel kurulumuzu yapacağız ve ardından hemen kolları sıvayıp transfer çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Bizim talip olduğumuz futbolcularda olurda bir pürüz çıkarsa o zaman hazırladığımız B planını devreye sokarız. B planı da olmazsa C planımız olacak. Yani taraftarlarımız endişeye kapılmasınlar ve gönüllerini ferah tutsunlar” diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU