Andy-Ar araştırma şirketinin yapmış olduğu yerel seçim anketinde Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, en çok sevilen ve en iyi çalışan ilçe belediye başkanı sıralamasında birinci oldu.

Yerel seçime 1 yıl kala Andy-Ar Sosyal Araştırmalar Merkezi'nin yaptığı araştırmaya göre en beğenilen ilçe belediye başkanlarının performanslarını gözler önüne serdi. Araştırmalara göre, Başkan Fadıloğlu, en çok sevilen ve en iyi çalışan ilçe belediye başkanları arasından birinci seçildi.

TAHMAZOĞLU İKİNCİ

Andy-Ar araştırma şirketi tarafından yürütülen ankette vatandaşlara, “Genel olarak düşündüğünüzde mevcut ilçe belediye başkanınızın çalışma performansından memnun musunuz?” sorusu yöneltildi. Ankette katılan vatandaşların 47.9’u evet derken, 36.8’i hayır, 15.3’ü ise kısmen cevabını işaretledi. Açıklanan anket sonuçlarında birinci Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ikinci Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, üçüncü ise Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan oldu.

GÜZELBEY 3'NCÜ

Andy-Ar Sosyal Araştırmalar Merkezi tarafından 'memnuniyet' anketinin yurt genelindeki sonuçları açıklandı. Yerel Yönetimler Performans Araştırması'nda Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, zirveye oturdu. Başkan Özhaseki'yi yüzde 62.5 oy oranı ile Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz takip ederken üçüncülük koltuğuna ise yüzde 55.5 oy ile Gaziantep Belediye Başkanı Asım Güzelbey oturdu.