Devlet eski Bakanlarından Mustafa Yılmaz, zamanın CHP ve MHP'nin Cumhurbaşkanı Çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu lehine işlediğini söyledi.

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun şansının her geçen gün arttığını belirten Mustafa Yılmaz, "Adaylar içinde en şanslı Ekmeleddin Beyi görüyorum. Tayyip Bey'e, partinin başından giderse oy kaybedeceğini düşünen bazı AKP'liler bile oy vermemeyi düşünüyor. Bu şekilde düşünen Ak Partililer Ekmeleddin beye oy vermeyi düşünüyorlar" dedi.

TATLIYA BAĞLANDI

CHP içinde İhsanoğlu'na karşı çıkan grubunda daha sonra destek vereceklerini açıkladığını ve bu işin tatlıya bağlandığını söyleyen Mustafa Yılmaz, "CHP'de İhsanoğlu'na karşı çıkan grubun büyük çoğunluğu daha sonra genel başkanı arayarak destek vereceklerini açıkladılar. Bu koşullarda Ekmeleddin beyin daha şanslı olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

BAYRAMDA GELİYORUM

İhsanoğlu'nun Gaziantep'ten memnun ayrıldığını duydugunu ifade eden Yılmaz, "Antepliler bağrına basmış. Konuşmalarında Gaziantep ile ilgili memnuniyetini belli ediyor. Bayramda gelip Ekmeleddin İhsanoğlu için çalışmalarıma Gaziantep'te devam edeceğim" dedi. Meral KINACILAR