ALTINORDU – GAZİANTEPSPOR
STAT: BORNOVA STADI
TARİH: 1 ARALIK 2017 CUMA (BUGÜN)
SAAT: 18.00
HAKEM: BURAK ŞENER - AHMET AYAZ - M.ALİ AKKOR
YAYIN: BEIN MAX 1

TFF birinci liginde bugün Altınordu ile deplasmanda karşılaşacak olan Gazişehir’de tek hedef galibiyet.

Geçen hafta evinde berabere kalan kırmızı – siyahlı temsilcimiz, bugün deplasmanda üç puanı hanesine yazdırmayı hedefliyor.

Antalya A klasman hakemlerinden Burak Şener’in bugün Bornova Stadı, saat 18.00’de çalacağı düdükle başlayacak mücadeleyi Beın Max 1 naklen yayınlayacak. Play Off potasında kendine yer edinmek isteyen Gazişehir Gaziantep’te bugün ki hedef ise üç puan.

GALİBİYET SERİSİ YAKALAMALIYIZ

Gazişehir Teknik Direktörü Ekkan Sözeri, göreve geldiği günden bu yana takım olarak iyi bir hava yakaladıklarına rağmen son iki haftadır istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını kaydetti. Üst sıraları hedefleyen takımın bu amaç uğruna galibiyet serisi elde etmesi gerektiğini anlatan Sözeri, bu konuda gerekli önlemleri alacaklarını vurguladı.

ALTINORDU CEPHESİ

TFF 1'inci Lig'de geçen hafta deplasmanda lider Ümraniyespor'a 2-0 yenilerek galibiyet özlemi 6 karşılaşmaya yükselen Altınordu yarın evinde Gazişehir Gaziantep FK karşısında çıkış arayacak.
Bornova Stadı'nda oynanacak 14'üncü haftanın açılış maçı saat 18.00'de başlayacak. Bilet fiyatları VIP 30 TL, ev sahibi ekip seyircisi için 15 TL, konuk seyirci için 10 TL olarak belirlendi. Kırmızı-lacivertlilerde cezalı ön libero Oğulcan, tedavileri süren sağ bek Kerim Alıcı, sol bek Ali Mert ve kaleci Ali Emre yok.İyileşerek takımla çalışmalara başlayan kaleci Erce, kadroya dahil edildi.