Gaziantepspor Kamil Ocak Stadında süper ligde en önemli rakiplerinden biri olan Denizlispor'a 6 puan değerinde bir maç hediye etti. Rize yenilgisinden sonra toparlanması gerekirken, kendi dengindeki takımlardan birisi olan Denizlispor'a karşı yengili alan kırmızı siyahlı takımın tek golü Nigris'ten geldi.STAT: Kamil OcakHAKEMLER: İlker Meral***, Selçuk Kaya***, Alparslan Dedeş***GAZİANTEPSPOR: Ömer**, Murat Ceylan *, Uğur * (Ekrem dk. 82 *), Metin *, Deumi**, Zurita** (Volkan dk. 65 *), Mehmet Polat *, Ali Cansun * (Erdal dk. 56 *), Özgür *, Barış *, De Nigris **
YEDEKLER: Oğuz, Mehmet Çoğum, Sedlak, Ergün
TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal
DENİZLİSPOR: Souleymanou **, Fatih Yiğen **, Kratochvil ***, Allyson **, Çağlar **, Fatih Egedik * (Caner dk. 60 **), Abraham **, Serhat **, Julio Cesar **, Yusuf *** (Burak dk. 89 ?), Gökhan Güleç * (Engin dk. 68 *)
YEDEKLER: Cenk, Murat Karakoç, Hasan Yiğit, Zafer
TEKNİK DİREKTÖR: Güvenç Kurtar
GOLLER: Dk.67 Kratochvil, Dk. 69 Yusuf Şimşek (Denizlispor), Dk. 87 De Nigris (Gaziantepspor)
SARI KARTLAR: Gökhan Güleç, Süleymanou (Denizlispor) Mehmet Polat (Gaziantepspor)
MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
DAKİKA 7
Sol kanattan gelişen Gaziantepspor atağında topla buluşan De Nigris'in ceza sahasına girer girmez vuruşu defanstan döndü. Dönen topla tekrar buluşan De Nigris uygun durumdaki Zurita'yı gördü. Bu futbolcunun vuruşu kaleci Souleymanou'da kaldı.
DAKİKA 15
Sağ kanattan gelişen Gaziantepspor atağında Uğur'un topuk pasıyla buluşan Ali Cansu'un şutunu kaleci son çeldi.
DAKİKA 28
Gaziantepspor atağında Uğur'un sağ kanattan ceza sahasına ortasında topla buluşan De Nigris'in şutu kalecide kaldı.
DAKİKA 31
Gelişen Gaziantepspor atağında ceza sahasında topu uzaklaştırmaya çalışan Denizlisporlu Çağlar'ın ters vuruşunda top yan direkten geri döndü.
DAKİKA 50
Meti'in sağ kanattan ceza sahasına ortasında kaleci Souleymanou topu De Nigris'in kafasının üzerininden yumruklayarak uzaklaştırdı.
DAKİKA 62
Uğur'un kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası sağ çarprazında topla buluşan Mehmet Polat'ın sert şutunda Julio Cesar son anda kornere çeldi.
DAKİKA 63
Ani gelişen Denizlispor atağında sağ kanatta topla ilerleyen Abraham, soldaki Serhat'a pasını çıkardı. Serhat'ın ceza sahasına ortasında Gökhan Güleç topla buluşmadan defans tehlikeyi uzaklaştırdı.
DAKİKA 67
Gaziantepspor savunmasında Deumi'nin ceza sahası içerisinde Caner'e müdahalesini hakem penaltı olarak değerlendirdi. Kazanılan penaltı vuruşunu kullanan Krtochvil, topu ağlara göndererek takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.
DAKİKA 70
Sol kanattan gelişen Denizlispor atağında Caner'in pasıyla topla buluşan Yusuf, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve farkı ikiye çıkardı. 2-0
DAKİKA 87
Erdal'ın Denizlispor ceza sahasına uzun gönderdiği topla buluşan De Nigris, kalecinin öne çıktığını görerek aşırtma bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve farkı bire indirdi. 2-1
DAKİKA 88
Orta sahadan aldığı topla ceza sahasına giren Yusuf, kaleci Ömer ile karşı karşıya kaldı. Kaleci Ömer, yatarak Yusuf'un ayaklarından topu aldı.