Gaziantepspor'da antrenmanlara neşe katmak için çeşitli uygulamalar yapılıyor. Bu kez de en kötü saçlı futbolcu yarışması vardı. Kendi aralarında yaptıkları oylamada en kötü saçlı futbolcular arasında Metin birinci geldi.
Dünkü antrenmandan önce teknik direktör Mesut Bakkal, futbolcularıyla bir konuşma yaparken gözüne bir anda Ali Bayraktar'ın saçları takıldı. Bakkal, gülerek "Ali nasıl bir saç modelin var" deyince diğer takım arkadaşlarıda buna ortak oldu ve kötü saç yarışması start almış oldu.
Ali Bayraktar'ı yanına çağıran Mesut Bakkal, "evet oylama yapalım mı?" deyince diğer arkadaşları, "Hocam Fatih, Metin ve Barış'ta var deyince" onlarda yarışmaya dahil edildi.Bu konuşmadan sonra oylamaya geçildi. Barış ve Ali Bayraktar için oylama yapan arkadaşları Fatih ve Meti'i sona bıraktı. Bu iki futbolcu arasında tekrar oylama yapılınca en kötü saçı olan Metin çıktı. Kahkahalar arasında yapılan oylamada Metin en kötü saç modeli olan futbolcu seçildi. Oldukça keyifli olan bu seçmede futbolcular bol bol kahkaha attılar ve yarışmanın ardından antrenman start verdi.İşte en kötü saçlı futbolcu sıralaması
1. Metin
2. Fatih
3. Ali Bayraktar
4. Barış