Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk Galatasaray karşısında en iyisini yapmak zorunda olduklarını söyledi.

Takım olarak daha iyisini yapmak zorunda olduklarını ifade eden Buruk, "Ligdeki konumumuz itibarıyla ilk yedi için yarış içindeyiz. Yukarılara çıkmak istiyoruz. Alttan gelen takımlar var. Sezon başından beri gösterdiğimiz ciddiyeti ve konsantrasyonu sezon sonuna kadar sürdürmek istiyoruz" dedi.

HER HAFTA BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Her maçın önemli olduğunu ve ligdeki takımların durumuna bakmadan kendi işlerine baktıklarını kaydeden Buruk, şunları söyledi: "Üstte önemli bir yarış var. Bu yarışı yapan takımlar da belli. Bu hafta Galatasaray ile deplasmanda oynayacağız. Kalan haftalarda da üstteki ve alttaki takımlarla maçlarımız var. Her hafta bizim için çok önemli. Rakiplerimizin durumuna çok fazla bakmadan işimizin en iyisini yapmak zorundayız. Her maça ortadaki 3 puana talip olarak çıkıyoruz. Bu hafta da bize yakışan şekilde mücadelemizi vereceğiz. Rakibimiz şampiyonluk yolunda özellikle son hafta puanlar kaybettiği için zorlu bir maç olacak."

Güzel bir statta iyi bir rakibe karşı oynayacaklarını vurgulayan Buruk, sadece futbolun oynandığı, güzel ve zevkli bir maç olmasını diledi.