İnşaat sektörünün genç simalarından Tamer Şentürk de, Ak Parti'den Gaziantep miletvekili aday adayı oldu.

Gazetemize açıklamalarda bulunan Şentürk, birikimlerini yeni Türkiye ve Gaziantep'in refah seviyesini, eğitim seviyesini yükseltmek, yaşam standartlarını geliştirmek için kullanacağını belirterek, "Ürettiğim projeleri insanlara sunmak için Ak parti Gaziantep milletvekili aday adayı oldum" dedi.

DOĞDUĞUM ŞEHRİ, EN İYİ ŞEKİLDE MECLİSTE TEMSİL EDECEĞİM

Herşeyi Gaziantep ve halkı için yapacağını söyleyen Şentürk, ''Doğduğum şehri mecliste, AK Parti’yi Gaziantep'te en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum. Devletin milleti değil, milletin devleti anlayışı ile yapılandırılacak olan sivil, özgürlükçü ve demokratik yeni anayasa, toplumun tüm kesimlerinden destek bulacaktır. Ben de bu değişimin bir parçası olmak için bu yola koyuldum" dedi.

ADAY OLMA FİKRİ, İÇİMDE OLAN BİR HEDEF

Ak Partiden aday olma fikrinin içinde bir hedef olduğunu ifade eden Şentürk, "Bu hedefimi de Ak Parti ile Gaziantep halkımızla paylaşmak istiyorum. Gaziantep ve Türkiyemizi en üst noktalara çıkarmak, ekonomisini kalkındırmak hedeflerim arasındadır. Ailemden ve çevremden aldığımı bu onurlu ve şerefli destek ile hemşerilerime en iyi şekilde hizmetlerimi sunmaya çalışacağım" diye konuştu. Okan YILMAZ