Avrupa’nın en iyi güzellik markasının merkezi protokol üyelerinin katıldığı açılış töreniyle kapılarını Gaziantep’te açtı. Essi Güzellik ve Estetik Genel Müdürü Zübeyde Nacar, Türkiye’nin en iddialı insanlarının şehri, Gaziantep’i Avrupa’nın en büyük güzellik markası Essi ile buluşturmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Bu markayı Gaziantep’e getiren bütün arkadaşlara başarılı temsillerinden dolayı ayrı ayrı kutluyor ve teşekkür ediyorum” dedi.

İbrahimli bölgesinde açılan şube düzenlenen görkemli törenle Gazianteplilere kapılarını açtı. Uzman kadrosu ve 20 yıllık tecrübesiyle bölgeye hitap edecek olan güzellik ve estetik merkezinde, cilt gençleştirmeden, saç ekim danışmanlığına, beslenme danışmanlığından kalıcı epilasyona kadar bir çok alanda hizmet verecek.

GAZİANTEP BÜYÜYOR

Merkezin açılışında konuşan Gaziantep Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, “Gaziantep tabi son yıllarda çok gelişti. Gaziantep girişimcilik ruhunu en iyi yaşama yansıtan bir kent. Sanayide ekonomide dünyada birçok alanda kendini ispat etmiş bir şehir. Bunun yanında sofrasıyla da ünlü bir şehir. Bu girişimci ruhun vermiş olduğu hareketle eksik görülen alanlarda da adımlar atılıyor” dedi. Her şeyin bir estetiği olması gerektiğine dikkat çeken vali Taşdöğen, “Estetik olan bir yerde mutlaka yaşam daha farklı daha güzel olur. İnsanlar daha saygılı daha hoşgörülü olur. Bu nedenle böyle bir markanın Gaziantep gibi iki milyon nüfuslu bir kentte eksik olan bu alanı çok önemli bir yerde dolduracağına inanıyoruz. Hakikaten çok farklı bir konsept. Özellikle hijyen unsuru ön planda tutulmuş. Ayrıca burada çalışan personelin sağlık görevlisi olması hakikaten buraya farklı bir değer katıyor. Özellikle bayanların gelebileceği bir yer olacağından da sosyal anlamda önemli olacağına inanıyorum” diye konuştu. İHA