Gaziantepspor’da sıkıntılı bir sezonu geride kalmasının ardından yaz döneminde en hareketli saatleri transfer komitesi yaşayacak.

Gelecek sezon ligde güçlü bir ekip oluşturmak isteyen ve süper ligin en güçlü takımlarından biri olmayı hedefleyen kırmızı – siyahlı temsilcimizde yönetim çalışmalarına ara vermeden başladı.

KARCEMARSKAS’I ARATMAYACAK

Kırmızı – siyahlı yönetim transfer konusunda ince eleyip sık dokuyacak. Gaziantepspor’un kalesini 7 yıl başarıyla koruyan ve taraftarların en çok kalmasını istediği futbolcuların başında gelen Karcemarskas’ın Osmanlıspor ile anlaşmasının ardından alternatifinin ise Litvanyalı file bekçisini aratmayacağı öğrenildi. Karcemarskas’ın vatandaşı olan 26 yaşında ki file bekçisi Vytautas Cerniauskas ile temasa geçerken alternatifleriyle de görüşmeler sürüyor.

REKABET OLUŞACAK

Gaziantepspor’da geçen sezon teknik ekibin en önemli sorunları arasında kadronun yetersizliği yer alıyordu.

Yeni teknik direktör ile çalışacak olan kırmızı – siyahlı yönetimin antrenörlerin de elini kolunu bağlamak istemiyor. Bu nedenle her mevkiye alternatif düşünülürken alınacak futbolcuların hepsinin de oldukça yetenekli olacağı belirtildi.

A.SERDAR ÖZEKŞİ