Gaziantep'te bu güne kadar hiç kimsenin düğününde TRT'nin ünlü sanatçıları bir araya gelmedi. Hiç bir düğünde böyle bir ortam yaşanmadı. Bu ilk'i gerçekleştiren TRT sanatçısı şehrimizin yetiştirdiği İhsan Güvenç, hayatını Gözde Kaplan ile birleştirdi. Uzun yıllar hafızalarda kalacak güzellikteki düğün gece yarısına kadar eğlenildi, şarkılar söylendi, nikah kıyıldı ve İhsan Güvenç'de evliler kervanına katıldı.

İşadamı Mustafa Güvenç'in oğlu M.İhsan Güvenç, hayatını Gözde ile birleştirdiği geceye TRT Akşam Sefası Orkestrası yalnız bırakmadı. Resital ile start alan konser, büyük beğeni topladı. Nikahı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun kıydığı törende, nikah cüzdanını Ak Parti İl Başkanı Ahmet Uzer verdi. Uzer, çiftlere bir ömür boyu mutluluk dileyerek, “Hanımlar iyi muhafaza eder. Gelin hanıma cüzdanı veriyorum” dedi.

Burçpark’taki düğün törenine milletvekilleri, kaymakamlar, belediye başkanları, Oda ve Dernek Başkanları, sanayici ve işadamlarının yanı sıra Güvenç ve Kaplan ailelerinin dost ve akrabaları katıldı. Düğünde misafirler ve İhsan-Gözde çifti rüya gibi bir gece yaşadılar.

VEKİLLER ŞAHİTLİK ETTİ

Güvenç ve Gözde çiftinin nikahını Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu kıydı. Ak Parti Gaziantep Mllitvekili Halil Mazıcıoğlu, Mehmet Sarı, Nejat Koçer, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Nizip Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt ve Oğuzeli Belediyesi eski Başkanı Bekir Öztekin çiftlerin bu mutlu gününde nikah şahitliğini yaptılar.

TRT GENEL MÜDÜRÜ TELEFONFERANS YAPTI

Yoğun işleri nedeniyle düğün merasimine katılamayan TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin telefonla bağlanarak şahitlik etti. Nikahı kıyan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, nikah merasimi sırasında mikrofonu telefona uzatarak TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin’in dilek ve temennilerini aldı. Şahin, çiftlere büyük ömür boyu mutluluklar dilerken, törende bulunanları da selamladı.

TRT SANATÇILARI BÜYÜLEDİ

Nikah merasiminin ardından sahne alan TRT akşam Sefası sanatçıları birbirinden güzel eserlerle konukları adeta mest ettiler. İhsan ve Gözde çiftçi gecede sık sık anons edilerek sahneye davet edilirken, diğer davetlilerde bu coşkulu gecede gönüllerince eğlenerek çiftlere eşlik ettiler. HABER MERKEZİ