SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 'Yılın Sanayicisi’ ödülünü aldı.
Uluslararası ekonomi ve iş dünyası dergisi Ekovitrin tarafından düzenlenen '14. Yılın Starları Ödül Töreni', WOW İstanbul Hotelleri’nde gerçekleştirildi. Ekonominin Oscar’ı olarak nitelendirilen Yılın Starları Ödülleri, 27 kategoride, derginin okurları tarafından birinci seçilenlere verildi.
'Yılın Sanayicisi’ kategorisinde, dünyanın dört bir tarafında okurlardan gelen oyların yüzde 65,6’sını alarak ilk sırada yer alan Adil Sani Konukoğlu, ödülünü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin elinden aldı. Törene SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu ile Adil Sani Konukoğlu’nun eşi Jülide ve oğulları Ertuğrul, Yiğitcan ve Alperen Sani Konukoğlu da katılarak, mutluluğuna ortak oldular.

KONUKOĞLU: BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ BİR ÖDÜL
Ekonomi dünyasının en saygın dergilerinden Ekovitrin’in yöneticileri ve tüm ekibini bu güzel organizasyondan dolayı kutlayan Adil Sani Konukoğlu, derginin okuyucularına da teşekkür ederek, "Böyle özel bir gecede ödül almaktan büyük onur duydum.Okuyucunun oylarıyla seçilmiş olmak benim için çok kıymetli. Bu yüzden benim için çok değerli bir ödül" dedi.