Gaziantepspor’un geride kalan 2015 yılında medyadaki yazılı basında hangi isimlerin öne çıktığı belirlendi. Mutlu Topçu en çok konuşulan isim olurken futbolculardan da Muhammet Demir öne çıktı.

17 BİN 168 HABERE KONU OLDUK

Medya Takip Ajansı Interpress’in, üç bine yakın gazete ile dergiyi taradığı incelemede, Kırmızı-Siyahlı takımın göstermiş olduğu bu performansın, yazılı basında Süper Lig’in start aldığı Ağustos ayından bu yana çıkan 17 bin 168 habere yansıdığı saptandı. Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, toplam 2 bin 474 haberle gündeme geldi.

EN ÇOK GÜNDEME HANGİ FUTBOLCULAR GELDİ

Gaziantepspor’da geride kalan ilk yarı boyunca yazılı basında öne çıkan futbolcular arasında, transferin de gözdesi Muhammet Demir 1.834 haberle ilk sırada yer aldı. İsveçli Daniel Larsson 1.566 haberle ikinci sırada bulunurken, John Chibuike’nin de 1.292 haberle üçüncü olduğu ortaya çıktı. Kırmızı-Siyahlı takımda sezon başından bu yana öne çıkan diğer futbolcular arasında Damba Camara, Z. Karcemarskas, Abuda, Fernando Marçal, O. Vranjes, G. Arokoyo ile Elyasa Süme’nin olduğu kaydedildi.