Gaziantepsporlu Barış Yardımcı bu sene iç sahada oynayacakları maçlar için, "İçeride ki maçlarda rakip geldiği zaman ’Antep’e geldik acaba puan alabilecek miyiz?’ diye düşündürmek istiyoruz" dedi.

Sezon öncesi kampına kendi tesislerinde başladıklarını belirten Barış Yardımcı, "Daha sonra Avusturya’ya geldik. Önceki gün oynadığımız maç ikinci hazırlık maçıydı. İyi antrenman yapıyoruz. Maçlarda zorlu geçiyor. Yarın da tekrar bir maçımız var. Gitmeden 31’inde bir tane daha maçımız var. Yani iki maçımız daha var. Zorlu geçiyor. Giden arkadaşlarımız var, gelen arkadaşlarımız var. Yine geçen seneki gibi en büyük kozumuz mücadele olacak. Gelen arkadaşlarımızla birlikte uyum sağlayıp bu sene daha iyi pozisyonda bitirmek istiyoruz ligi. Geçen sene onuncu bitirdik. Bu sene daha üst tarafları kovalayacağız inşallah” dedi.

TOPU DAHA FAZLA KULLANMAK İSTİYORUZ"

Bu sezonun geçen seneden daha farklı olacağını ve üst sıraları hedeflediklerini vurgulayan Yardımcı, "Geçen sene mücadele çok iyiydi, bu şekilde başardık. En büyük silahımızın mücadele olduğunu takım arkadaşlarımızla hep konuşuyorduk. Bu sene de öyle olacak ama bu sene biraz daha topu kullanmayı istiyoruz. Geçen sene büyük maçlarda da oldu. Bazı maçlarda da oldu. Top hep rakipte kaldı, topun arkasında mücadele etmek zorunda kaldık. Taraftar baskısı, şampiyonluğa giden maçlar vardı. O maçlarda zordu. İçeride ki maçlarda rakip geldiği zaman, ’Antep geldik acaba puan alabilecek miyiz?’ diye düşündürmek istiyoruz. Bu sene daha iyi olacak hepimiz için" diye konuştu.