Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, aldıkları cezalardan ötürü seyirci avantajını kullanamadıklarını söyledi. Takımdan çok memnun olduğunu belirten Buruk “En büyük gücümüz takım olmak” dedi.

Galatasaray karşısında takım olugusunu sahaya yansıttıklarını söyleyen Buruk, “özellikle maçın başından sonuna kadar mücadele ve istediğimiz taktiksel anlamında söylediklerimizi yerine getirme açısından çok memnunum. En büyük gücümüz takım olmak. Takım olgusunu sahaya yansıttık” dedi.

İNANMAK GEREKİYOR

Top bizdeyken basit hatalar, özellikle çok büyük çaba harcadıktan sonra pozisyona çıkacakken kaptırdığımız kolay toplarla bazı pozisyonlar verdik. Bu sezon başından beri yaşıyoruz. Bunu geliştirmeye çalışıyoruz ama bazen oluyor bazen olmuyor. Biraz daha fazla inanmak gerekiyor. Hepsine söyledik. Büyük maçlarda inanmak gerekiyor.

KALEYE GİDEMİYORUZ

Biraz daha kendimize güvenip rakip kaleye acele edip panik yaptık. Bu tabiki deplasmanda oynamanın verdiği telaş. Daha iyisini yapabilirdik ve yapabiliriz. Bu anlamda rakip kaleye çok gitmemiz gerekiyor. İkinci bölgeden üçüncü bölgeye geçişte sıkıntı yaşıyoruz. Bunları çalışıcağız önümüzde daha 6 hafta var.Oyuncular en iyisini yapmaya çalışıyor. Lig devam ediyor.

İÇ SAHA AVANTAJINI KULLANAMIYORUZ

Biz iç sahada oynuyoruz. Aldığımız cezadan dolayı tribünümüz yine kapalı. Bu sezon çok ceza aldık. Bunları istemiyoruz. Hem seyirci olmuyor hemde maddi cezalar yiyoruz. kulübü düşünürken çok büyük cezaların yenmesi bizi üzüyor. Ceza 2 milyona yaklaştı. Ekonomik anlamda zarar veriyor. Manevi anlamda da zarar veriyor. Ama bunlar bu hafta bizim için dezavantaj olacak. En iyisini yapacağız. Hepsine güveniyorum”