Gaziantepspor forması ile son maçına çıkacak olan kiralık futbolcu Gökhan Süzen en azından Kamil Ocak’ta ki son maçta taraftarlara galibiyetle veda etmek istediklerini söyledi.

Eskişehir maçını kazanmak istediklerini belirten futbolcu Gökhan Süzen yaptığı açıklamada, "Ligin bitimine iki maç var ve bizim için de her maç çok önemli. Oyuncu arkadaşlarımızın kendi profillerini göstermeleri için de önemli maçlar. Lig daha bitmedi, devam edecek. Eskişehir maçını kazanmak istiyoruz. Seyircimize en azından bu maçta aldığımız galibiyetle veda etmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

GALATASARAY’A 1 PUAN YETER

Bu hafta oynanacak derbiyle ilgili açıklamalarda da bulunan Süzen, Galatasaray’a 1 puanın yeteceğini söyleyerek, "Ligde düşen takımlar belli oldu, orta taraf belli oldu, üst tarafta da iki takım çekişiyor. Beşiktaş'ın son 10 gündeki kaybı yarıştan düşmesine neden oldu. Derbilerin her zaman skorunun belli olmayacağını, her ne kadar Beşiktaş bu zamana kadar Bilic yönetiminde derbi kazanamasa da, derbilerde oyunun ve skorun ne olacağı belli olmuyor. 1 puanın da Galatasaray'a yeteceğini düşünüyorum." dedi.