Gaziantep Tüm Emlakçılar Meslek Odası geçtiğimiz günlerde ilk toplantısını yaptı. Toplantıda görev bölümü yapılırken, yeni dönemde yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı. Oda Başkanı Mehmet Aytaç, yeni hizmet binasıyla birlikte daha kurumsal bir yapıya kavuşacaklarını söyledi.

YÖNETİM BELLİ OLDU

Geçtiğimiz ay içerisinde Olağan Genel kurulu’nu yaparak yeni yönetimini oluşturan Gaziantep Tüm Emlakçılar Meslek Odası, geçtiğimiz hafta içerisinde görev bölümü için ilk toplantısını yaptı. Yapılan toplantıda İbrahim Halil Çam ve Mehmet kiraz Başkanvekilliği’ne, Ökkeş Tüter ise Muhasip olarak görevlendirildi. Tuncay Baransel, Necati Kara ve Erdoğan Şakulluoğlu ise yönetim kurulu üyesi olarak kaldılar. Toplantıda yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

KURUMSAL HİZMET VERİLECEK

Yönetim kurulu toplantısının ardından önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren Gaziantep Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Mehmet Aytaç, yeni hizmet binasının yakın bir zamanda tamamlanacağını ve üyelere kurumsal bir hizmet vereceklerini söyledi. Seçim öncesi verdikleri tüm sözleri yerine getirmek için, ciddi bir çalışma başlattıklarını ve bu çalışmaları planlı ve programlı bir şekilde hayata geçireceklerine dikkat çekti.

SORUNLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Yeni dönemde emlak müşavirliği yasa tasarısı başta olmak üzere, yeni tapu dairesinin yapım aşamasını da takip ettiklerini dile getiren Aytaç, “Oda olarak üyelerimize yeni avantajlar oluşturmak için bankalarla da görüşmelerimiz devam edecek. Emlak işlemlerinin en hızlı ve sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için geçmişte yaptığımız tüm yenilikleri üzerine koyarak daha da modern bir şekilde dizayn edeceğiz. Amacımız kurumsal bir hizmet kalitesi oluşturmak. Üyelerimiz bizlere yeni dönemde de güvendi. Amacımız bu güvenlerine layık olmak ve onlara en iyi hizmeti sunmaktır” dedi.

PİYASALAR HAREKETLENİYOR

Yaz mevsiminin başlamasıyla birlikte emlak sektöründe de gözle görülür bir hareketlenme olduğuna da dikkat çeken Aytaç şunları söyledi: “Gaziantep’te emlak sektörü her geçen gün gelişiyor. Kenti hızlı büyümesine paralel olarak, emlak piyasası da hareketlilik kazanıyor. Şuan en sağlıklı yatırım emlak yatırımları. Gaziantep’te de emlak alanına yatırımların giderek artış gösterdiğini söyleyebiliriz. Ancak alım ve satımların bir danışman aracılığı ile yapılması sağlıklı bir yatırımın temelini oluşturmaktadır. Bu nedenle yatırımcıların danışmanlık hizmeti almasını tavsiye ediyoruz. Ancak yatırımcıların Oda kaydı bulunmayan, piyasada ‘korsan’ olarak tabir edilen ve kendini emlak müşaviri olarak tanıtan kişilere de itibar etmemesi gerekir. Bu konuda odamızdan bilgi alabilirler”

HABER MERKEZİ