Adana Tüm Emlakçılar Meslek Odası Rabi Ülkü Uçar ve Gaziantep Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Mehmet Aytaç, yeni yasa tasarısı konusunda güç birliği yapıldığını belirterek, yasanın uygulamaya konulmasıyla birlikte, emlak müşavirliğinde bir devrim yaşanacağına dikkat çektiler.

Adana Tüm Emlakçılar Meslek Odası Rabi Ülkü Uçar ve yönetim kurulu üyeleri yeniden başkanlığa seçilen Gaziantep Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Mehmet Aytaç’a ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Emlak Müşavirliği’nin sorunlarının konuşulduğu ziyarette, çıkması beklenen yeni yasa tasarısı hakkında da görüş alış-verişi yapıldı.

GAZİANTEP ÇIKIŞ YAKALADI

Adana Tüm Emlakçılar Meslek Odası Rabi Ülkü Uçar, emlak sektöründe hızı gelişen Gaziantep ve Adana gibi illerin lokomotif durumda olduğunu belirterek, “Bu illerde oda başkanlığı yapmak gerçekten büyük fedakarlık istiyor. Öncelikle tekrar göreve gelen başkanımızı ve yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Gaziantep son dönemlerde iyi bir çıkış yakaladı. Yeni hizmet binalarını yapıyorlar. Yeni yasa tasarısı çıktığı takdirde tüm illerde ciddi bir kalite ve değişim yaşanacak “ dedi.

İŞBİRLİĞİ ÖNEMLİ

Gaziantep Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Mehmet Aytaç ise, Adana heyetinin nazik ziyaretine teşekkür ederek başladığı konuşmasında odalar arasındaki işbirliğine değindi. Gaziantep olarak yeni yasa tasarısı konusunda ciddi girişimlerde bulunduklarını dile getiren Aytaç, “Diğer illerdeki odalarımızla son derece uyum içerisinde çalışıyoruz. Adana Tüm Emlakçılar Meslek Odası da önemli odalarımızdan birisidir. Başkan ve yönetime bu nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyorum. Şuan tüm odalarımızın bekletişi yeni çıkacak yasa tasarısıdır. Bu yasal düzenleme mesleğe yeni bir prestij kazandıracaktır” diye konuştu. Aytaç, diğer illerdeki odalarla a sürekli istişare halinde olduklarını ve federasyonun öncülüğünde bu yasa tasarısının çıkartılacağını da sözlerine ekledi. HABER MERKEZİ