Emlak bulmak için yenilenen adres emlakbuluyoruz.com

Bir üniversite projesi olarak Teknopark'ta doğan ve 7 senedir yayında olan emlak ilan portalı emlakbuluyoruz.com yenilendi. Başta Gaziantep olmak üzere Adana, Kayseri, Mersin, Konya, Antalya’da hem emlak ofisleri hem de emlak alışverişleri yapmak isteyen kişilerin en çok tercih ettiği emlak ilan platformu olan emlakbuluyoruz.com, Gaziantep ve çevre illerden gelen emlak ofislerine sektörde ilk sayılacak yeniliklerini ve özelliklerini anlattı.

Uzun bir süredir yenilenme sürecinde olduklarını anlatan emlakbuluyoruz.com'un akademisyen kurucu ortakları Barış Yurtseven ve M. Ersin Akay, emlak profesyonellerinin ihtiyaçlarına çözümler sunan yeniliklerimizin yanı sıra sistemimizi kullanarak emlak alışverişlerini güvenilir şekilde yapmak isteyen kişilerin de hayatlarını kolaylaştıracak bir platform kurduklarını anlattı.

ÖZEL ÖDÜLLER TAKDİM EDİLDİ

emlakbuluyoruz.com’un marka danışmanlığını yürüten Işıkören Danışmanlık şirketinin kurucu ortağı, emlak duayeni Hilmi Işıkören’in de yer aldığı toplantıda, Işıkören ‘Emlakta Başarının Sırları’ adlı eğitimiyle emlak danışmanlığı işinde başarıya giden yolları katılımcılarla paylaştı. Bu keyifli konuşmanın ardından tüm emlak profesyonellerine katılım belgesi verildi. 7 yıldan beri emlakbuluyoruz.com’a üye olan emlak ofisleri ödüllerini aldılar. Ayrıca kadın girişimci üye emlak ofisi sahiplerine de özel ödülleri takdim edildi. Ödüllerin ardından toplantı sonrası emlakbuluyoruz.com’a üye olmak isteyen katılımcılara da özel bir fırsat sunularak üyelikleri oluşturuldu. BÜLTEN