Gaziantepspor’da sakat futbolculardan gelen müjdeli haberler ise teknik direktör Mutlu Topçu’nun da yüzünü güldürdü. Sakatlıkları geçen Arokoyo ve Mustafa Durak’ın da takımla birlikte çalışmalara başlaması teknik heyetin elini de güçlendirdi. Bu iki fubolcunun Osmanlıspor maçında riske edilmeyeceği öğrenildi.

ELYASA VE LARSSON OYNAYACAK MI?

Hafta içi antrenmanlarda takımdan ayrı olarak çalışan Elyasa Süme ve Daniel Larsson’un ise bu zorlu müsabakada forma giyebilecekleri öğrenildi. Elyasa’nın bacağında oluşan yaraya rağmen fedakarlık yapacağı, Larsson’un ise hastalığını tam olarak atlatamaması durumunda sahaya iğneyle çıkacağı öğrenildi.

ERDEM KARARI HOCA’DA

Gaziantepspor’un başarılı futbolcularından Erdem Şen hakkında ise son kararı teknik direktör Mutlu Topçu’nun vereceği öğrenildi. Kayserispor maçı öncesinde bir sakatlık yaşayan ancak bu sakatlığını atlatmasına rağmen Galatasaray müsabakasında ilk 18’e dahi alınmaması soru işareti yaratmıştı. Erdem Şen’in Osmanlıspor maçında oynayıp oynamayacağı kararını ise Teknik Direktör Mutlu Topçu’nun vereceği öğrenildi.

HABİBOU YOK

Bacağındaki yırtıktan dolayı yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Habib Habibou’nun ise tedavisine devam edildiği öğrenildi. Habibou’nun Osmanlıspor maçında da forma giyme olasılığının olmadığı bildirilirken, golcü futbolcunun Mersin İdmanyurdu maçına yetiştirilmesi için çaba gösterileceği öğrenildi.