Restorasyonu tamamlanan dünyanın en eski baklavacı dükkanı Elmacı Pazarı Güllüoğlu'nun açılışı muhteşem bir törenle yapıldı.

Elmacı Pazarı’ndaki Güllüoğlu baklavalarının açılışı iş ve siyaset temsilcilerini bir araya getirdi. Elmacı Pazarında tadilat sonrası yenilenerek hizmete giren Güllüoğlu baklavalarının açılışına AKP milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Ak parti milletvekili adayı Nejat Koçer, CHP Gaziantep milletvekili Mehmet Şeker, CHP milletvekili adayı Mehmet Gökdağ, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Ticaret Odası başkanı Eyüp Bartık, Organize Sanayi Başkanı Cahit Nakıpoğlu, Kent Konseyi Başkanı Mehmet Aslan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Güllüoğlu Baklavaları sahibi Mahmut Güllü'yü dostları yalnız bırakmadı.

İşletme sahibi Mahmut Güllü 5 şubelerinin olduğunu belirtti. 'Biz baklavanın merkeziyiz, demirbaşıyız' diyen Güllü yoğun ilgi karşısında memnun olduklarını dile getirdi. Gaziantep’te 1871 yılında kurulan bir buçuk asırlık yaşı ile kuşaktan kuşağa gelen Güllüoğlu baklava Elmacı Pazarı şubesi , yeni yüzü ile müşterilerini bekliyor.

Mansur YALVAÇ