Gaziantepspor’un genç teknik direktörü Mutlu Topçu, Gölcükspor ve Fenerbahçe maçı öncesi bir değerlendirmelerde bulundu. Gençlerbirliği maçında takımın istemesi halinde neler yapabileceklerini gösterdiğini belirtti. Üst üste oynayacakları iki maçında zorluk seviyelerinin farkında olduklarını söyleyen Topçu, ellerinden gelenin fazlasını göstereceklerini belirterek umut veren açıklamalar yaptı.

“İSTERSEK NELER YAPABİLECEĞİMİZİ GÖSTERDİK”

Geçtiğimiz hafta deplasmanda alınan puanla da ilgili olarak konuşan Topçu, “Gerçekten benim de kariyerimdeki ilginç karşılaşmalardan birisi oldu. Maçı iki yarı olarak görüyorum. İlk yarıda onlar iyiydi ancak biz de ikinci yarı gerçekten iyi mücadele ettik. Futbolda istediğimiz sürece her şeyi başarabileceğimizi gösterdik. Eksilmek her zaman için bir negatiflik yaratır ancak biz çok isteyerek bununda üstesinden gelmeyi başardık. Takım isterse neler yapabileceğini gösterdi ve mücadele edersek rakibin kim olduğunun önemli olmadığını gördük. Umuyorum ki bu mücadelemiz bundan sonraki karşılaşmalara da yansıyacaktır” dedi.

“YOĞUN BİR TRAFİK BİZİ BEKLİYOR”

Ayrıca çok yoğun bir fikstürün kendilerini beklediğini söyleyen genç teknik adam, “Öncelikle bizim için çok yoğun olacak bir aya giriyoruz. Ligde dört, kupada da gruplara kalırsak toplam 7 önemli müsabaka bizleri bekliyor. Yoğun bir trafiğimiz olacak ve bu yarın Gölcükspor’a karşı başlıyor. Bu maçta daha önce değerlendirme fırsatımız olmayan veya az forma şansı bulmuş isimleri oynatacağız. Oynayacak futbolcular için de önemli bir şans ve onların gösterecekleri performanslar hem biz hem de onlar adına belirleyici olacak. İnşallah yarın kazanıp, Fenerbahçe maçına moralli çıkacağız” dedi.

“FENERBAHÇE MAÇINA KAZANMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ”

Hafta sonu oynayacakları Fenerbahçe maçıyla da ilgili olarak açıklamalarda bulunan Topçu, “Fenerbahçe maçının zorluk düzeyini hepimiz biliyoruz. Kendi sahamızda oynuyoruz ve daha istekli olmak zorundayız. Fenerbahçe gerçekten iyi bir takım ancak biz de bu maça kazanmak için çıkacağız. Elimizden gelenin fazlasını göstermek zorundayız” dedi.