Gaziantepspor’a iki yıl aradan sonra yeniden dönüş yapan deneyimli defans oyuncusu El Yasa Süme, yeni sezon öncesi umutlu konuştu ve "havamız çok iyi, herkes dayanışma içinde"dedi.

İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini kaydeden El Yasa Süme, Gaziantepsporlu taraftarların bu sezon bambaşka bir takım izleyeceklerini söyledi.

Yapılan transferlerin yanı sıra yapılan çalışmaların takıma son derece faydalı olduğunu aktaran deneyimli oyuncu, “Ben inanıyorum ki Gaziantepspor özellikle Kamil Ocak Stadyumunda rakiplerine kolay puan vermeyen bir takım olacak. Bu sezon yapılan takviyelere baktığımız zaman yerli futbolcuların hepsinin genç ama oldukça yetenekli olduklarını gözlemledim. Tamamı başarıya aç ve kendileriyle birlikte Gaziantepspor’u da başarılı bir çizgiye taşımaya oldukça istekliler. Yabancı transferlerimizde öylesine hem gençler hem de fazlasıyla hırslı ve istekliler. Teknik ekibimizde gerçek anlamda çok iyi niyetliler. Bizlerin üzerine her zaman iyimser yaklaşıyorlar ve motivasyonumuzu üst seviyede tutmak için çaba sarf ediyorlar. Bu şartlar altında başarılı olmamak mümkün değil” diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU