Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Gaziantep Üniversitesi, Mardinliler Eğitim Vakfı ve Batmanlılar Derneğinin desteğiyle "Üniversite Gençliği Kardeşçe, El Ele Geziyor” isimli proje 96 üniversite öğrencisinin katılımı ile hayata geçirildi.
Gaziantep Üniversitesi'nde okuyan Batmanlı ve Mardinli öğrenciler ülkenin değişik illerinden gelerek Gaziantep Üniversitede okuyan arkadaşlarını kendi doğdukları şehirlerde ağırlamak amacıyla "Üniversite Gençliği Kardeşçe, El Ele Geziyor Projesi" ile 03-05 Mayıs 2013 tarihleri arasında Mardin-Batman-Diyarbakır illerine gezi düzenledi. Geziye katılan öğrenciler tarafından Batman ilinde eğitim ve öğretime devam eden Selçuklu İlköğretim Okulunda Kütüphane açılışı yaptı.
ÖNEMLİ BİR PROJE
Proje ile ülke içinde bulunduğu sürece katkı sağlaması ve son zamanlara üniversitelerimizde meydana gelen olumsuz öğrenci olaylarına karşı güzel bir kardeşlik ve barış örneği teşkil etmesi hedefleniyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın “Gençlerimizi kaynaştırmak, farklı kültürleri bir araya getirerek öğrencilerimizin dostluk, kardeşlik adına paylaşımlarda bulunmasına ortam sağlamak üzere yapılan bu çalışmanın gençlerimizde olumlu izlenimler bıraktı. Projeye destek veren Gaziantep Üniversitesi, Mardinliler Eğitim Vakfı ve Batmanlılar Derneği ile projenin hazırlanmasında emeği geçen gençlerimizi de duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Gaziantep Üniversitesi, Mardinliler Eğitim Vakfı ve Batmanlılar Derneğinin desteğiyle "Üniversite Gençliği Kardeşçe, El Ele Geziyor” isimli proje 96 üniversite öğrencisinin katılımı ile hayata geçirildi. Gaziantep Üniversitesi'nde okuyan Batmanlı ve Mardinli öğrenciler ülkenin değişik illerinden gelerek Gaziantep Üniversitede okuyan arkadaşlarını kendi doğdukları şehirlerde ağırlamak amacıyla "Üniversite Gençliği Kardeşçe, El Ele Geziyor Projesi" ile 03-05 Mayıs 2013 tarihleri arasında Mardin-Batman-Diyarbakır illerine gezi düzenledi. Geziye katılan öğrenciler tarafından Batman ilinde eğitim ve öğretime devam eden Selçuklu İlköğretim Okulunda Kütüphane açılışı yaptı.ÖNEMLİ BİR PROJEProje ile ülke içinde bulunduğu sürece katkı sağlaması ve son zamanlara üniversitelerimizde meydana gelen olumsuz öğrenci olaylarına karşı güzel bir kardeşlik ve barış örneği teşkil etmesi hedefleniyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın “Gençlerimizi kaynaştırmak, farklı kültürleri bir araya getirerek öğrencilerimizin dostluk, kardeşlik adına paylaşımlarda bulunmasına ortam sağlamak üzere yapılan bu çalışmanın gençlerimizde olumlu izlenimler bıraktı. Projeye destek veren Gaziantep Üniversitesi, Mardinliler Eğitim Vakfı ve Batmanlılar Derneği ile projenin hazırlanmasında emeği geçen gençlerimizi de duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.