ALT YAPIDAN 2 FUTBOLU

Gaziantepspor?un bu sezon kadrosuna kattığı Bekir Ozan ve Yasin Pehlivan sezonun ilk çalışmasında takımdaki yerlerini aldılar. Ayrıca alt yapıdan Yasin ve Muhammet ile geçen sezon Büyükşehir Belediyespor?da kiralık oynayan Ferdi ile Şanlıurfaspor?da kiralık olarak forma giyen genç futbolcular teknik direktör Tolunay Kafkas tarafından kamp kadrosuna dahil edildiler.

20 FUTBOLCU KATILDI

Gaziantepspor'un ilk çalışmasına Alper Akçan, Muhammet Demirci, Yasin Pehlivan, El Yasa Süme, Şenol Can, Serdar Kurtuluş, Mehmet Yiğit, Hakan Duyan Burton, Muhammet, Eray Birniçay, Cenk Güvenç, Mahmut Bezgin, Okara, Yasin Pehlivan, Ferdi Coşkun, Süleyman, Orhan Gülle, Murat Ceylan, Olcan Adın, Bekir Ozan Has çalışmaya katıldı.

KATILMAYANLAR

Kırmızı-siyahlıların ilk antrenmanına Cenk Tosun, Emre Güngör, Karcemarskas, Wagner, Dany, Popov, İsmael Sosa, İvan Teknik Direktör Tolunay Kafkas'tan izin aldıkları için katılmadılar. Öte yandan sözleşmesi karşılıklı feshedilecek olan Yalçın Ayhan ile Çaykur Rize'ye kiralanan Gökhan Öztürk ise katılmadı.