'Dört grup oluşturalım, bu Erdoğan'ı psikolojik tedaviye tabi tutalım' sözleri nedeniyle mecliste tartışmalara neden olan CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, doğruları dile getirdiğini, kral çıplak dediğini söyledi. Ekici, "Ben siyaseti hep adaplı yaptım, adaplı yapmaya da devam edeceğim. Herkesi de adaplı olmaya davet ediyorum. Ben cezayı önemsemiyorum o benim onurumdur" dedi.

KONUŞMAMDA HAKARET YOK

Konuşmasında hakaret, kastı aşan bir tek kelime olmadığını söyleyen Akif Ekici, "Ben doğruları söylüyorum yanlış bir şey söylemiyorum. Ben siyaseti hep adaplı yaptım adaplı yapmaya da devam edeceğim. Herkesi de adaplı olmaya davet ediyorum. Herkes çıksın bildiğini açıkça söylesin. Eğer mesele kişisel değilse, siyaset birilerine tapmak şeklinde yapılmıyorsa herkes ulusu, şehri milleti için bildiğini söylesin tartışalım" diye konuştu.

BU CEZA BENİM ONURUMDUR
2 birleşime katılmama cezasına çarptırılan Akif Ekici, cezayı gerektiren hiç bir cümlesi olmadığını dile getirerek, "Ben cezayı önemsemiyorum o benim onurumdur. Bugün ve yarın meclise katılmayacağım katılmam. Ama mecliste ben görevimin başındayım. Ben kral çıplak dedim, kralın çıplak olduğunu söyledim, bakıp görmeyen gözlere de görsünler diyorum" dedi.

ARABAMA BİNİM GİTTİM
Partisinin kendisine sahip çıktığını, tüm grubun yanında olduğunu belirten Ekici, " Çok arayan var, çok mesaj alıyorum söylenmesi gerekeni söylediniz diyorlar, canımız yanıyor diyorlar. Ben ulusumuzu, ülkemi memleketimi insanımızı seviyorum. Ayrıca arabama bindim çıktım meclisten" dedi. Meral KINACILAR(Kaynak gösterilmeden kullanmayınız)