4 yılda 214 projeye imza atan ve hayata geçiren Şehitkamil Belediyesi'nde yüzler gülüyor.. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, projelerle sosyal ve kültürel belediyeciliği ön planda tuttuklarını söyledi ve "Emeği geçen ekibime teşekkür ederim. Ekibimle gurur duyuyorum" dedi.
Şehitkamil Belediyesi, kendi bünyesinde oluşturduğu mimar ve mühendisleriyle 4 yılda 214 farklı projeye imza atarak tek tek hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bir çok devlet erkanı tarafından ödüle layık görülen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, "Biz Şehitkamil Belediyesi olarak, kendi mimar ve mühendis arkadaşlarımızla yola çıkarak bu projelerimizi hayata geçiriyoruz. Amacımız vatandaşlarımıza güzel bir Şehitkamil ilçesi bırakmak” diye konuştu.
PROJELER ÖRNEK OLDU
Şehitkamil Belediyesi 4 yıl içerisinde bir çok projeye imza attı…Bir çok ödüle layık görülen ve Türkiye'de ilke atılan MÖP projesinin yanı sıra, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi, Biyolojik Gölet ve Biyolojik Şelale, Alleben 1 ve Alleben 2 Yüzme Havuzları, Gazikent Toplu Konutları, Şirinevler Sosyal Konutları ve Şirinevler 2+1, Güneş Panelleri, Sosyal Tesisler, Vefa ile Merhamet Eli Projesi projesi sayısı 214'e çıkardı.
FADILOĞLU ÖNDERLİK YAPIYDR
Kendi mimarlar ve mühendisleriyle yola çıkan Şehitkamil Belediyesi, üretilen projeler, Başkan Rıdvan Fadıloğlu önderliğinde hayata geçiriliyor. Şehitkamil ilçesinde yaşayan vatandaşların huzur ve sağlığı adına bir çok önemli projelere imza atan Şehitkamil Belediyesi Türkiye ve Gaziantep’te örnek Belediye olarak gösteriliyor. Yapmış olduğu projelerle ödüllere de layık görülen Şehitkamil Belediyesi’nin en önemli projelerinden MÖP hem doğayı koruyor hem de ekonomiye katkı sağlıyor. Şehitkamil Belediyesi tarafından diğer önemli projelerin başında gelen Alleben yüzme havuzları ise Şehitkamil ilçesinde bulunan vatandaşların rahat bir ortamda yüzme ve spor yapma öğrenimini sağlıyor.
EKİBE BAŞKAN TEŞEKKÜRÜ
Gaziantepliler ve Şehitkamil ilçe halkı için gece gündüz çalıştıklarının altını çizen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Göreve geldiğimiz 4 yıldan bu yana kendi mimarlar ve mühendislerimizle yola çıkarak, 214 farklı projeye imza attık. Projelerimizden birçoğu Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüle layık görüldü. Ayrıca birçok projemiz ise diğer illerin Belediye Başkanları tarafından beğenildi. Kentimize gelen Belediye Başkanları projelerimizden bilgi alarak kendi illerinde uygulamaya koyuyorlar. Biz Şehitkamil Belediyesi olarak, kendi mimar ve mühendis arkadaşlarımızla yola çıkarak bu projelerimizi hayata geçiriyoruz. Amacımız vatandaşlarımıza güzel bir Şehitkamil ilçesi bırakmak” dedi.
4 yılda 214 projeye imza atan ve hayata geçiren Şehitkamil Belediyesi'nde yüzler gülüyor.. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, projelerle sosyal ve kültürel belediyeciliği ön planda tuttuklarını söyledi ve "Emeği geçen ekibime teşekkür ederim. Ekibimle gurur duyuyorum" dedi.Şehitkamil Belediyesi, kendi bünyesinde oluşturduğu mimar ve mühendisleriyle 4 yılda 214 farklı projeye imza atarak tek tek hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bir çok devlet erkanı tarafından ödüle layık görülen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, "Biz Şehitkamil Belediyesi olarak, kendi mimar ve mühendis arkadaşlarımızla yola çıkarak bu projelerimizi hayata geçiriyoruz. Amacımız vatandaşlarımıza güzel bir Şehitkamil ilçesi bırakmak” diye konuştu.PROJELER ÖRNEK OLDUŞehitkamil Belediyesi 4 yıl içerisinde bir çok projeye imza attı…Bir çok ödüle layık görülen ve Türkiye'de ilke atılan MÖP projesinin yanı sıra, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi, Biyolojik Gölet ve Biyolojik Şelale, Alleben 1 ve Alleben 2 Yüzme Havuzları, Gazikent Toplu Konutları, Şirinevler Sosyal Konutları ve Şirinevler 2+1, Güneş Panelleri, Sosyal Tesisler, Vefa ile Merhamet Eli Projesi projesi sayısı 214'e çıkardı.FADILOĞLU ÖNDERLİK YAPIYORKendi mimarlar ve mühendisleriyle yola çıkan Şehitkamil Belediyesi, üretilen projeler, Başkan Rıdvan Fadıloğlu önderliğinde hayata geçiriliyor. Şehitkamil ilçesinde yaşayan vatandaşların huzur ve sağlığı adına bir çok önemli projelere imza atan Şehitkamil Belediyesi Türkiye ve Gaziantep’te örnek Belediye olarak gösteriliyor. Yapmış olduğu projelerle ödüllere de layık görülen Şehitkamil Belediyesi’nin en önemli projelerinden MÖP hem doğayı koruyor hem de ekonomiye katkı sağlıyor. Şehitkamil Belediyesi tarafından diğer önemli projelerin başında gelen Alleben yüzme havuzları ise Şehitkamil ilçesinde bulunan vatandaşların rahat bir ortamda yüzme ve spor yapma öğrenimini sağlıyor.EKİBE BAŞKAN TEŞEKKÜRÜGaziantepliler ve Şehitkamil ilçe halkı için gece gündüz çalıştıklarının altını çizen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Göreve geldiğimiz 4 yıldan bu yana kendi mimarlar ve mühendislerimizle yola çıkarak, 214 farklı projeye imza attık. Projelerimizden birçoğu Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüle layık görüldü. Ayrıca birçok projemiz ise diğer illerin Belediye Başkanları tarafından beğenildi. Kentimize gelen Belediye Başkanları projelerimizden bilgi alarak kendi illerinde uygulamaya koyuyorlar. Biz Şehitkamil Belediyesi olarak, kendi mimar ve mühendis arkadaşlarımızla yola çıkarak bu projelerimizi hayata geçiriyoruz. Amacımız vatandaşlarımıza güzel bir Şehitkamil ilçesi bırakmak” dedi.