İkinci etap kamp çalışmalarını Avusturya’nın Tirol bölgesinde sürdüren Gaziantepspor’da teknik direktör Mutlu Topçu ekibine güvendiğini belirterek "Benim ekibimdeki hocaların kalitesi bu güveni ortaya çıkardı. Hem antrenör ekibime, hem de futbolcularıma çok güveniyorum. Bu noktada çok netim. Ne antrenör ekibimi, ne de futbolcularımı tartıştırmam” dedi.

Birinci etap çalışmalarının istedikleri düzeyde gittiğini belirten Topçu, taraftarlara da seslenerek ‘Endişeye gerek yok’ dedi. Avusturya kampının çalışma açısından ideal bir bölge olduğunu aktaran teknik patron, ilgi ve alakadan son derece memnun olduğunu aktardı.

TARTIŞTIRMAM

Gerçek anlamda teknik direktörlük deneyimini Gaziantepspor’da yapacağını belirten Mutlu Topçu, “Ekibime çok güveniyorum. Ben şahıs olarak bu güveni elde etmek için çok fazla bir şey yapmadım. Benim ekibimdeki hocaların kalitesi bu güveni ortaya çıkardı. Hem antrenör ekibime, hem de futbolcularıma çok güveniyorum. Bu noktada çok netim. Ne antrenör ekibimi, ne de futbolcularımı tartıştırmam” dedi.

KALİTEYE SEVİNİYORUM

Bu sene süper ligde oldukça sansasyonel transferlerle lig kalitesinin arttığını belirten Topçu, “Ayrıca dünya yıldızlarının bu ligde oynayacak olması beni sevindirir. Özellikle Dünya çapında yıldız olmuş futbolcuların Türkiye’ye gelmesine çok sevindim. Şu bir gerçek, İstanbul takımlarının ekonomileri çok iyi, ancak bizde gurur sahibi bir kulübüz. Rakiplere saygı duyacağız.

HER FUTBOLCUDAN YARARLANACAĞIZ

Kadrolarında yer alan her futbolcudan sezon içerisinde mutlaka faydalanacaklarını aktaran Topçu, “Gaziantepsporlu taraftarlara gelecek sezon ofansif anlamda da güçlü bir takım izletmek istiyoruz. Pek çok futbolcumuz kendisini gösterecek. Kaba bir şekilde söyleyecek olursak ofansif yönümüzü daha da ön plana çıkarmayı hedefliyoruz. Özellikle elimizde çok yetenekli futbolcular varken onlardan maksimum verimi almayı amaçlayacağız” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU