MHP Gaziantep 4. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Ejder Demir, ülkemizde güvenlik konusunun siyasi krizi, ekonomik krizi de geçtiğini dile getiren Demir, "Şimdi birlik ve beraberlik zamanı" dedi.

Demir partili yöneticilerle birlikte Gazetemizi ziyaret ederek Ökkeş Özekşi ile seçim çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Sınırlarımızda barış huzurun gelmesi için bir şeyler yapılması gerektiğini söyleyen Mehmet Ejder Demir, "Tutarlı bir dış politikamız kalmadı. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli olacakları önceden öngördü. Defalarca hükümet yetkililerini uyardı" dedi.

ALGI OPERASYONU

Ak Parti'nin MHP'nin koalisyonu istemediği yönünde bir algı operasyonu yürüttüğünü ifade eden Demir, "Bülent Arınç bile koalisyonu istemeyenin Cumhurbaşkanı olduğunu söyledi" dedi. Ülkemizde güvenlik konusunun siyasi krizi, ekonomik krizi de geçtiğini dile getiren Demir, "Şimdi birlik ve beraberlik zamanı" dedi. Bir hukukçu olarak hukuk sistemimizden utanç duyduğunu söyleyen Demir, eğitimin de içler acısı halde olduğunu belirtti. Seçim çalışmalarında pozitif, olumlu tepkiler aldıklarını anlatan Demir, "Durakları ziyaret ediyoruz. Esnafımızı ziyaret ediyoruz. Günde onlarca esnafımıza giderek sorunlarını ve seçim beyannamemizi anlatıyoruz. İnsanlar bize karşı samimi. Yanlarına gittiğimiz için mutlu oluyorlar. Oy için söz veriyorlar" diye konuştu. Meral KINACILAR