Ülkücü hareketin tabanından gelen Gaziantepli hukukçu Ejder Demir, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Milletvekili Aday Adayı olmak için çalışmalara başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi’nde, aday adaylığı süreci başlamadı ama, çok önemli bir isim adaylık hazırlıklarına başladı. Avukat Ejder Demir, MHP Gaziantep milletvekilliği aday adaylığını resmen açıkladı. İstanbul, Gaziantep ve Ankara’da avukatlık yapıp, bir çok önemli davaya giren Ejder Demir, MHP’den milletvekili adayı olmak için memleketi Gaziantep’i seçti. Demir, “Bilgi birikimimi artık siyasette kullanmak istiyorum. Milletim için, davam için Allah nasip ederse Gaziantep’ten adayım” dedi.

ÖNEMLİ DAVALARIN ADAMI

Gaziantep’te doğup öğreniminin büyük kısmını İstanbul’da tamamlayarak Türkiye’nin önde gelen hukukçuları arasına girmeyi başaran Avukat Ejder Demir, İstanbul-Ankara-Gaziantep üçgeni başta olmak üzere Türkiye’de birçok ilde önemli davalara imza attı.

BU BİR BAYRAK YARIŞI

Çocukluk, gençlik ve üniversite yıllarında hep ülkücü camia ile iç içe olduğunu dile getiren Ejder Demir, “Biz, aile olarak yıllardır bu camianın içerisinde, bu davanın bir neferiyiz. Büyüklerim, yıllarca MHP’nin her kademesinde davaya hizmet ettiler. Bu bir bayrak nöbeti ve nöbet sırası bize geldi. Şimdi, ailemizi temsilen Allah nasip ederse, MHP’den Gaziantep milletvekilliğine talibim” dedi.

Av.EJDER DEMİR'İN ÖZGEÇMİŞİ

Av. Ejder Demir Gaziantep doğumlu olup, ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep'te tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi Adalet Yüksek okulu’nu bitirmiş, İnönü Üniversitesi İşletme Fakültesinde eğitim görmekte iken Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanmış ve buradan mezun olmuştur. Avukatlık hayatına Ankara'da başlamış ve İstanbul'da devam etmiştir. Evli ve bir çocuk babası olup eşi Zühal Demir de avukattır. İstanbul’da kendine ait Demir Danışmanlık ve Hukuk Bürosu unvanıyla kurduğu büroda bünyesindeki diğer avukatlarla beraber mesleğini sürdürmekte, özel davalar için Ankara ve Gaziantep'te de dava almaya devam etmektedir. Bülten