Gaziantep Özel Öğretim Kurumları Derneği (GÖKDER) Başkanı Bilal Yağdıran ve Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete bir araya gelerek Gaziantep’in eğitim ve öğretimde daha iyi yerlere gelmesi için fikir alışverişinde bulundular.
GÖKDER Başkanı Bilal Yağdıran ve dernek üyeleri Ünsal Ören, Yılmaz Ovayolu, Hakan Bozkurt, Ali Öztürk, Haluk Yasemin ve İsmail Hakkı Eser, geçtiğimiz günlerde Gaziantep'e atanan Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete’yi makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
GÖKDER Başkanı Bilal Yağdıran, derneğin çalışmaları konusunda Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete’ye bilgi verdikten sonra, Gaziantep’in eğitim ve öğretimde daha iyi yerlere gelmesi için yapılması gerekenler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Eğitimin ülke kalkınmasındaki önemine dikkat çeken Yağdıran, özel eğitim kurumları olarak, Gaziantep’teki eğitim seviyesini yükseltmek için katkı sunmaya devam edeceklerini ifade etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete, Gaziantep'te kalıcı çalışmalar yapmayı hedefledikleri belirterek, çalışmaları bu doğrultuda yoğunlaştıracaklarını söyledi.
GÖKDER 2015’TE KURULDU
Özel eğitim kurumlarının, eğitim öğretim sisteminde önemli bir yeri bulunduğunu ifade eden GÖKDER Başkanı Bilal Yağdıran, “2015 Yılında kurulan GÖKDER henüz bir yıllık bir dernek olmasına rağmen, önemli çalışmalara imza atmaktadır. Derneğimizin amacı, ilimizdeki özel öğretim kurumlarının çalışmalarında işbirliği ve dayanışma sağlamak, resmi ve özel kurumlarda üyelerini ve üye kurumları temsil etmek, çağdaş eğitim anlayışı içerisinde özel öğretim kurumlarının gelişmesine katkı sağlamaktır. Derneğimizin üyelerinin tamamı eğitimci olup ilimizde gençlerimizin eğitim öğretimi adına önemli çalışmalar yapmış, binlerce öğrencimizin iyi üniversitelerde okumasına vesile olmuşlardır” diye konuştu.