Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası Mehmet Hayri Özkaya İlköğretim Okulundaki 300 fakir öğrenciyi giydirdi. Yapılan törene Gaziantep İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Tiryakioğlu, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç, Oda yönetim kurulu üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Mehmet Hayri Özkaya İlköğretim okulunda eğitim gören 300 fakir öğrenci Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odasının katkılarıyla okul kıyafetlerine kavuştular. Gazikent Mahallesinde bulunan Mehmet Hayri Özkaya İlköğretim Okulunda yapılan törende konuşan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Tiryakioğlu İnşaat Mühendisleri Odası başkan ve yönetim kuruluna teşekkür ederek duyarlı vatandaşlarımızın bu tür katkılarını beklediklerini ifade etti. Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, yardımın büyüğü veya küçüğü olmayacağını, önemli olan şeyin eğitime katkı sağlamak olduğunu belirtti.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç imkanlar dahilinde başta eğitim olmak üzere her türlü katkıyı sağlamak istediklerini belirterek “Öğrencilerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Bu küçük katkımızla birçok ailenin azda olsa yükünü almaya çalıştık. Öğrencilerimizin gözlerindeki sevinç bizim için yeterlidir. Odamızın imkanlarını zorlayarak şimdilik 300 öğrencinin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştık. Eğitim başta olmak üzere ihtiyacı olan kesimler için her zaman katkıya hazırız. Çünkü gelişmenin temeli eğitimdir. Eğitimli toplumlar gelişmiş toplumlardır. Geleceğimiz olan bu çocuklarını eğitimi bizim için her şeyden önemlidir ” dedi. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT