Toplantıda; eğitimin niteliğinin arttırılması yönünde atılacak adımların yanı sıra sorun ve talepler konuşuldu.Yaşanan olumsuz durumlara karşın yöneticiler olarak çözüm odaklı çalışmalar yürütmeleri gerekliliği üzerinde duran Başkan Rıdvan Fadıloğlu, çözüm makamında olmaları dolayısıyla şikayet etme haklarının bulunmadığını vurguladı.

BİRLİKTE AŞACAĞIZ

Eğitim camiasının görüş ve önerilerinin kendileri için çok önemli olduğunu kaydeden Başkan Fadıloğlu, eğitime olan yatırımlarının artarak devam edeceğini dile getirdi. Toplantıda müdürlerin yaşadıkları sorunları tek tek dinleyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, sorunları birlikte çalışarak aşacaklarını söyledi.

EĞİTİM ÖN PLANDA

Etkinlikte okul müdürlerine hitap eden Başkan Fadıloğlu, "Sizlerle beraber eğitimin kalitesini arttırıp daha fazla bireye ulaştığımızda ancak o zaman biz başarılı olabileceğiz. Bizler birbirimizin ayrılmaz parçalarıyız. Sizler işlemesi en zor şeyle uğraşıyorsunuz. İnsanı işlemeye çalışıyorsunuz, rol model olmaya çalışıyorsunuz. İşiniz kolay değil. Bizler yöneticiler olarak üzerimizde çok büyük veballerle yaşıyoruz” dedi. Programın ardından, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Halit Ateş ve Şehitkamil ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, okul müdürleri adına Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’ne hediye takdiminde bulundu. Başkan Fadıloğlu ise etkinlik sonunda okul müdürlerine çeşitli hediyeler armağan etti. BÜLTEN