İki yılda bir Gaziantep Genç İş adamları Derneği (GAGİAD) tarafından çevresel, yaşadığı toplum için fark yaratan ve örnek teşkil eden kişi ve kurumların başarılarının taçlandırıldığı “GAGİAD Ödül Töreni”, 27 Ekim Cuma günü saat 16:00’da Gaziantep'te gerçekleşti. “GAGİAD 10. Ödül Töreni”ne, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de katıldı. Gecede kısa bir konuşma yapan Çavuşoğlu, “Ülke olarak iyi gidiyoruz. Bu noktada işadamlarımızın ve özellikle de girişimci gençlerimizin yaptıklarını unutamayız.” dedi. Milletvekillerinin, kaymakamların, ilçe belediye başkanlarının ve Milli Eğitim Müdürü gibi Gaziantep protokolünün hazır bulunduğu gecede, 14 kategoride ödüller sahiplerini buldu. Gaziantep’in eğitim hayatına yapmış olduğu katkılardan dolayı 2017 yılı ‘’Eğitim’’ ödülünü ise Gönüllülük Eğitmeni ve Yazar İnal Aydınoğlu aldı. İnal Aydınoğlu’na ödülü Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu Yüksek İstişare Konseyi ve Güneydoğu Un Sanayicileri Derneği (GUSAD) Başkanı Erhan Özmen takdim etti. Kısa bir konuşma yapan Aydınoğlu, “Ülkemizin geleceği gençlerimizin içindeki kıvılcımı harekete geçirebilmek için Türkiye'nin önemli üniversitelerinde dersler veriyor, gönüllülük kulüplerinin kurulmasına öncülük ediyor, kitaplar yazıyorum. Ülkeme hep daha fazla değer katabilmek adına araştırdım, ürettim, sınırsız sevdim, çok çalıştım ve gönüllülüğe gönül verdim. Benim gönüllülüğün yüceliğini 7’den 70’e herkes ile paylaşmak dışında hiçbir amacım yok. Bu ödülü, eğitime gönül veren bütün gönüllüler ve gönüllü adayları adına alıyorum. Bir Gaziantepli olarak GAGİAD tarafından ‘Eğitim’ ödülüne layık görülmem benim için büyük bir onurdur.”dedi.
Kurucusu olduğu Gönüllü Hizmet Vakfı ile hem Gaziantep'te hem de İstanbul’da eğitim hayatına destekte bulunmaya devam eden İnal Aydınoğlu’nun Gaziantep eğitim yaşamına yaptığı katkılar şu şekildedir:
İnal Aydınoğlu,kurucusu olduğu Gönüllü Hizmet Vakfı ile 6 önemli tesis yapmış ve 4 önemli tesisinde teşvikçisi olmuştur.