Sanayici Naci Topçuoğlu ölümünün 6. Yılında anılacak. Gaziantep ve Türk sanayisinin efsane Sanayicisi M. Naci Topçuoğlu ölümünün 6. Yılında 11 Mayıs Pazar günü saat 12.00’de mezarı başında düzenlenecek törenle anılacak. Gaziantep Sanayisinin gelişmesi ve kalkınması yanında, kentin bir çok yönden gelişmesine önemli katkılar sağlayan M. Naci Topçuoğlu altı yıl önce geçirdiği rahatsızlık sonucu aramızdan ayrılmıştı.

Kuruluşundan itibaren, Gülsan Holding ve Kaşmir Halı şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmış olan M. Naci Topçuoğlu, Gaziantep Sanayi Odasının kuruluşunda da büyük görev almış, kurucu üyeliği yanında 10 yıl süreyle GSO Meclis Başkanlığını başarıyla yürütmüştü. Gaziantep’in ekonomi alanında olduğu gibi sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerinin zenginleşmesine de katkı sağlayan Topçuoğlu, Gaziantepspor As Başkanlığını da yapmıştı.

KALP KRİZİ GEÇİRMİŞTİ

Bugün O’ndan geriye üç bine yakın insanın iş ve aş imkânı bulduğu Gülsan Holding bünyesindeki modern fabrikaları ve birçok insanın yararlanarak başarıya ulaştığı manevi mirası kaldı. Altı yıl önce geçirdiği kalp krizi sonucunda vefat eden M. Naci Topçuoğlu için 11 Mayıs Pazar Günü saat 12.00’de Gaziantep Asri Mezarlıktaki mezarı başında anma töreni düzenleneceği öğrenildi. BÜLTEN