Yeni sezonda Royal Halı Gaziantep Basketbol takımının formasıyla izleyeceğimiz ABD'li oyun kurucu Earl Calloway, hedef belirledi. Takımın güçlü bir kadro yapısında sahip olduğunu aktaran Calloway, koç Jurij Zdovc’un ise oldukça deneyimli bir çalıştırıcı olduğunu ifade etti.

ŞOV YAPACAĞIZ

Hazırlık döneminin oldukça iyi geçtiğini aktaran Earl Calloway, “ Bence tam olarak hazır durumdayız, çok fazla çalıştık. Bir çok hazırlık maçı yaptık ve formumuzu yakalamış durumdayız.

Takım olarak hedefimiz sert ve hızlı bir basketbol oynamak. Elbette, ilk hedefimiz Türkiye kupasında gruptan çıkmak, sonrası için her şey mümkün. Gayet güzel ve verimli bir hazırlık evresi geçiriyoruz. Arkadaşlarımızla uyum sorunumuzu neredeyse atlattık sayılırız. Sadece Slovenya milli takımında mücadele eden Domen Lorbek ile tanışma fırsatım olmadı. Onunla da Dünya kupası maçlarından sonra aramıza katılmasıyla iyi anlaşacağımı umuyorum. Kaliteli bir takım olduk ve Royal Halı Basketbol takımına gönül veren taraftarlarımıza şovların ağırlıklı olduğu maçlar izlettireceğiz” diye konuştu.