En Fazla Fıstık Ve Baklava Satılıyor

Web sitesinden satılan ürünler arasında ilk sırayı bakır, kutnu, sedef, baklava ve fıstık gibi ürünler aldığına dikkat çeken Koçer, gıda alanında e-Ticarette büyük bir potansiyel olduğunu açıkladı. Koçer, “Gaziantep tarihi, kültürü, gastronomisi ve girişimcisi ile marka değeri çok yüksek bir şehir. Şehrin marka değeri bizim de Antep Sepeti olarak marka değerimizi yükseltiyor” şeklinde konuştu.

Koçer, “Artık insanlar mağaza mağaza gezerek alışveriş yapmak yerine internetten istediği ürünü satın alıyor. Böylece zamanı da verimli kullanıyor. Dolayısıyla e-ticaretin toplam ticaret içerisindeki payı hızla artıyor. Sevgililer Günü, bayramlar ve yılbaşı gibi özel günlerde satışlar yüzde 40-50 oranında artıyor. Türkiye’de 2015 yılında 25 milyar TL, 2016 yılında ise 30 milyar TL tutarında internetten alışveriş yapıldı. 2017 Yılı için henüz kesin rakamlar açıklanmamakla birlikte 40 milyar TL’yi geçmesi bekleniyor. Biz E-Ticarette Gaziantep’in payının artması için çalışıyoruz.” dedi.

KUTNU KUMAŞI İSTENİYOR

Web sitesinden satılan ürünler arasında ilk sırayı bakır, kutnu, sedef, baklava ve fıstık gibi ürünler aldığına dikkat çeken Koçer, gıda alanında e-Ticarette büyük bir potansiyel olduğunu açıkladı. Koçer, “Gaziantep tarihi, kültürü, gastronomisi ve girişimcisi ile marka değeri çok yüksek bir şehir. Şehrin marka değeri bizim de Antep Sepeti olarak marka değerimizi yükseltiyor” şeklinde konuştu. BÜLTEN