Lise öğrencisi Şehriban Kengel, Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na kendisini çizdiği karakalem resim çalışmasını hediye etti. Başkan Fadıloğlu, hediye dolayısıyla Şehriban Kengel’e teşekkür etti.

Başkan Rıdvan Fadıloğlu, ilk ziyaretini Burak Mahallesinde ikamet eden ve 6 yıl önce eşini kaybederek 11 çocuğu ile birlikte yaşayan Ayşe Sağır’ı evine yaptı. Ailenin çocuklarıyla yakından ilgilenen ve ailenin sorunlarını dinleyen Başkan Fadıloğlu, sorunların çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi. Sağır ailesinin çocuklarına çeşitli hediyeler armağan eden Başkan Fadıloğlu, daha sonra 11 yıl önce eşini kaybeden 5 çocuk annesi Fatma Kengel’in evine konuk oldu. Aile fertleri ile tek tek ilgilenen Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu, ailenin sorunlarını dinledi, sorunların çözümü noktasında gerekenin yapılacağını dile getirdi.

ZİYARET DOLAYISIYLA ÇOK HEYECANLIYIM

Ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini aktaran Şehriban Kengel, “Yaptığım resmi isteyerek, severek çizdim. Başkanımız, sevdiğimiz bir insan. Başkanımızın evimize gerçekleştirdiği ziyaret dolayısıyla çok heyecanlıyım. Başkanımıza evimize gerçekleştirdiği ziyaret dolayısıyla çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. BÜLTEN