Şahitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yardıma muhtaç aileleri ziyaret ederek, dertlerine ortak oldu. Ailelerin birçok ihtiyaçlarını karşılayan Başkan Fadıloğlu, duygu dolu anlar yaşadı.

Mahalleleri ziyaret ederken çat kapı ailelerin evlerine de konuk olan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ziyaret ettiği ailelerin sorunlarıyla bire bir ilgilendi. Çıksorut Mahallesi’nde engelli Halil İbrahim Kaymakçı’yı evinde ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, aile ile yakından ilgilendi. Duygu dolu anlar yaşayan Başkan Fadıloğlu, çeşitli yardımlarda bulunurken, ailesine güçlükle bakmakta olan ve kendisinden iş isteyen İbrahim Kaymakçı için ise iş imkanı sağladı. Başkan Fadıloğlu’na teşekkürlerini ileten engelli İbrahim Kaymakçı desteklerinden ötürü Başkan Fadıloğlu’na teşekkürlerini iletti.

SIKINTILARA ORTAK OLUYORUZ

Amaçlarının vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm üretmek ve onların dertleri ile dertlenmek olduğunu belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “Herzaman olduğu gibi bugünde ev ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Ailelerimizin sorunları ile tek tek ilgileniyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın dertlerini dinleyebilmek ve onların dertleri ile dertlenebilmek. Biz her zaman milletimizin yanında ve hizmetindeyiz. Milletin kaynağını millete harcamak adına görevli bulunuyoruz. İnşallah vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz” şeklinde konuştu. HABER MERKEZİ