Gaziantepspor da sorunların ardı arkası kesilmiyor. Bir süre önce futbolcuların baş kaldırdığı kulüpte yaşanan kepazeliklere bir yenisi daha eklendi ve bu kez kulüp personeli, malzemelere el koyarak, takımın antrenmana çıkmasını engelledi. Yarım asırlık kulüp, şimdi kulüp personelinin tesislere el koymasıyla karşı karşıya kaldı. Eskişehir maçına çıkması tehlikede olan kırmızı-siyahlılar takımın tesisteki personeli, 6 aydır maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle herşeye el koydu. Takım antrenmanlara çıkamıyor, malzemeler alınamıyor.. Kulüp başkanı ise ortalıktan kayboldu..
YETKİLİ BEKLİYORLAR

Alınan bilgiye göre teknik ekip ve futbolcuları tesislere almayan personelin kulüpten bir yetkilinin gelmesini ve açıklama yapmasını bekledikleri belirtildi. Muhatap olarak kimseyi bulamayan personelin Kongre kararı alan Başkan Huzeyfe Durmaz’ın da hiç oralı olmaması nedeniyle tepkilerini büyütüyor.

MAÇA ÇIKACAK MALZEME VERMİYORLAR

Yarın Eskişehir ile oynayacak olan kırmızı-siyahlı takımda, kulüp personeli maç malzemelerini el koydu. Teknik Direktör Faik Demir’in de elinin kolunun bağlı olduğu bu durumda ne yapılacağı ise merak konusu. Yakın çevrelerden alınan bilgiye göre personelin, “bir tane muhatap bulamıyoruz. Kimi arasak ulaşamıyoruz. Cumartesi Eskişehir maçı için malzeme ya da hiçbirşey vermeyeceğiz. Gerekirse maça çıkmasınlar" dediği öğrenildi.

TÜFAD DA TOPLANTI YAPTILAR

Öte yandan tesislere giremeyen teknik adam ve futbolcuların Gaziantep TÜFAD şubesine gidip toplantı yaptığı belirtildi. TÜFAD Şube Başkanı İsmet Savcılıoğlu ile konuşan Faik Demir futbolcularla dernek binasında bir araya gelerek maç öncesi toplantı yaptılar.