Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi önünde yerde 600 lira bulan Erdal Doğan isimli vatandaş, yoğun gayretleri sonucunda parayı sahibine teslim etmeyi başardı. Parasına kavuşan Müslüm Erdoğan, "Paramı tastamam teslim aldım, Allah kendisinden razı olsun. Demek ki halen insanlık ölmemiş, böyle dürüst insanların halen var olduğunu bilmek beni mutlu etti" dedi.

Gaziantep’te bir elektronik firmasında çalışan Erdal Doğan, işi gereği Tıp Fakültesi Hastanesi önünden geçtiği esnada yerde 600 lira buldu. Para bulduğunu güvenlik görevlisine bildiren Erdal Doğan, kartvizitini güvenlik görevlisine bırakarak iş yerine döndüğünü ve kısa süre sonra parasını kaybettiği gerekçesiyle güvenlik görevlisine başvuran Müslüm Erdoğan isimli vatandaş, parasını almak üzere Alper Elektronik mağazasının yolunu tuttu.

DOĞAN'IN YANINA GİTTİ

Tedavi gören bir yakınına gönüllü olarak kan vermeye gittiği esnasında bir anlık dalgınlığı sebebiyle cebindeki 600 lirayı hastane önünde düşürdüğünü fark eden Müslüm Erdoğan, güvenlik görevlilerine başvurduğunu söyledi. Güvenlik görevlisi ise kendisine Erdal Doğan'ın kartını verdi.

ALLAH RAZI OLSUN

Erdoğan, "Paramı tastamam teslim aldım, Allah kendisinden razı olsun. Demek ki halen insanlık ölmemiş, böyle dürüst insanların halen var olduğunu bilmek beni mutlu etti" dedi. Parayı bularak sahibine teslim etmek için büyük çaba gösteren Erdal Doğan ise “Müslüm Bey, hastaneye kan vererek can kurtarmaya, dolayısıyla güzel bir hayır işlemeye gitmiş. Allah bizi bu olay vesilesiyle karşılaştırdı. Bulduğum parayı sahibine teslim ettiğimden dolayı bugün içim rahat bir şekilde yastığa başımı koyabileceğim.” dedi. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT