Gaziantepspor’da bir dönem divan kurulu üyeliği yaptığını söyleyen Gaziantep futbol il temsilcisi Mehmet Doğan, "Gaziantepspor bu sezon ligde kaldıysa bu bir tesadüftür ve şanstır. Bu takım kümeye düşmediyse şükretmemiz gerekiyor"' dedi.

“Görünen köy kılavuz istemez diye bir atasözümüz var." diyen Doğan, "Yolda giden arabanın devrileceği önceden belliydi, eğer Gaziantepspor bu sezon ligde kaldıysa bu bir tesadüftür ve şanstır. Bu takım kümeye düşmediyse şükretmemiz gerekiyor. Kümeye düşmüş olsaydık ciddi sıkıntıların yaşanacağını biliyorduk. İbrahim Kızıl’a çalışmalarından dolayı teşekkür edile bilinir ama neden ısrar ediyor" dedi.

BURADA BİR SORUN VAR

Arkalarında seyirci desteklerinin olmadığını söyleyen Doğan, "devleti yönetenler yok, sivil toplum örgütleri yok bir defa Gaziantepspor yönetimiyle şehir tamamen ayrılmış durumda. Bu mantaliteyle siz daha nereye varacaksınız. Gaziantepspor aile takımı ve şirketi değildir, bu şehri temsil eden bir kulüptür. Bu takım sadece Gaziantep’te yaşayanları da temsil etmiyor, Türkiye’nin, Avrupa’nın ve Dünya’nın her yerinde yaşayan Gazianteplileri temsil ediyor. Eğer bu kadar dışlanmışsan, şehirler tamamen kopmuş duruma gelmişsen o zaman çok ciddi düşünmek gerekiyor. Burada bir sorun var ve niçin ısrar ediliyor yönetimde kalmak için" ifadesini kullandı.

AKLINIZI BAŞINIZA ALIN

Sağduyulu olmaya davet eden Doğan, "İbrahim Kızıl geçmişte vali, belediye başkanları, milletvekilleri ve sivil toplum örgütleri yardımcı olsunlar diyordu. Bunlar ne yaptı? Para toplandı takımdan elini çeken İbrahim Kızıl’ın ödemesi gereken otel ve kamp masraflarını, futbolcuların bonservisleri boşa düşecek durumdayken alacaklarını o zaman ki oluşum karşıladı. Tabi bunların tamamını ismi geçen iş adamlarımız tek başlarına karşılamadı vali beyinde büyük katkıları oldu. Sonuçta futbolcuların bedelsiz olarak gitmeleri engellendi. Lütfen aklınızı başınıza alın, sağduyulu olun. Eğer bir yönetim şehirden dışlanmışsa mutlaka bu konuda bir karar vermesi gerekiyor. Bu nedenle Gaziantepspor bu mantalite ile devam ederse çok büyük olumsuzluklar meydana gelir. Bu sene olmadı gelecek sene çok daha kötü sonuçlarla karşı karşıya geliriz. Maçlara baktığımızda bu şehri yönetenler şeref tribününe kaç tanesi geliyor? Gelen yok ve bu da tavır koymak anlamına geliyor. O zamanda bu yönetimin aklını başına alması gerekiyor. Bu kadar basit" diye konuştu.